системи за сухо строителство
Google
LDSWgroup
СВЕТЕЩИ ТАВАНИ
Copyright © 2008-2014 ldswgroup.com all rights reserved, powered by LDSWGROUP TEAM
     Природата е всичко, което ни заобикаля, всичко, което ни прави малко по-щастливи и малко по-добри. Именно тя ни дава всичко, което ни е нужно: слънце, въздух, вода.
     Ето защо ние от фирма
„LDSW GROUP” Ltd. решихме да внесем небето, слънцето и водата в забързаното ни ежедневие с помощта на „Светещите тавани“.
     Какво е това ли? Това е усещане за свобода, това са живи картини от заобикалящият ни свят, разположени върху нашия таван. „Светещия таван“ е необятното, синьо небе, което Ви кара да се усмихнете когато го погледнете, той е красив, морски пейзаж, който ще Ви накара да се освободите от напрежението и да помечтаете, той е утринното слънцето изгряващо над главите Ви.
     Основната идея на виртуалния таван е да стимулира естественото усещане за свобода, когато сме на открито, да Ви накара да се пренесете на някое чудно кътче от Земята. Гледайки го, хората се освобождават от стреса и напрежението.    
     Луксозните светещи тавани серия „PhotoPlex“ от „LDSW GROUP” Ltd. са произведени от висококачествени плексигласови плоскости с директен, пълноцветен печат. Таваните се изработват по индивидуален проект за всеки наш клиент. Изображенията върху плоскостите са без ограничения в размерите и са пожелание на клиента.
     Възможност за монтиране в стандартни гипсокартонени и растерни окачени тавани.     Изработват се с луминисцентно или LED осветление по желание на клиента. Стандартни размери на модулите - 600/600/200мм, 600/1200/200мм. Отделните модули могат да бъдат подреждани във всякакви форми в зависимост от избраната картина.
     Възможност за отпечатване на изображението и върху конструкцията на растерния таван.

     Светещите тавани серия „PhotoPlex“ са 100% влагоустойчиви, което ги прави подходящи, както за сухи така и за мокри помещения. Вписват се изключително добре в бани, сауни, закрити плувни басейни, спа центрове, салони за красота, рецепции на хотели, нощни клубове, ресторанти и кафенета, супермаркети, детски градини, детски стаи, фоайета на болници, центрове за хемодиализа, центрове за химио и лъче терапия, зали за неотложна медицинска помощ, стоматологични кабинети, чакални в административни сгради, частни офиси и домове.
       Г А Л Е Р И Я
       Г А Л Е Р И Я